Dubai Police breidt uit: BMW i8!

Dubai Police breidt uit: BMW i8!De Dubai Police had al heel wat supercars in hun wagenpark, maar nu komt er ook een elektrische i8 bij!

Meer dan twee jaar geleden kregen we voor het eerst lucht van de imposante wagens bij de Dubai Police Force, nu blijven ze ons keer op keer verbazen dat het zelfs wat saai begint te worden. Net zoals bij ons worden de wagens voorzien van een bekende striping, aangepast interieur en een lichtbak op het dak, maar verwacht niet dat deze ingezet worden om de misdaad te bestrijden. Binnenkort organiseert Dubai de wereldtentoonstelling, een dergelijke ordehandhaving zorgt immers voor massa’s (gratis) publiciteit!

Vorige week hadden ze nog een fantastische promotiefilm én de toevoeging van een Lexus RC F, nu voegen ze de futuristische i8 daar ook nog aan toe. Deze BMW heeft 362 pk en 540 Nm en kan 37 kilometer zuiver elektrisch rijden met een volle batterij, dankzij een 1.5-liter benzinemotor kunnen ze tijdens het rijden terug opgeladen worden. Of je tracht in de woestijn een stekkerdoos te vinden… Theoretisch heeft de BMW i8 voldoende aan 2,1 liter benzine per 100 km, maar in die woestijn verwachten we dat het toch wat hoger zal liggen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...