Video: Range Rover Evoque Cabrio komt in 2016

Video: Range Rover Evoque Cabrio komt in 2016We hadden de Range Rover Evoque Cabrio eigenlijk in Genève verwacht maar het zal nog tot 2016 duren alvorens hij in de showrooms zal staan.

Na de leuke conceptcar van enkele jaren geleden was het relatief jammer dat Land Rover het niet aandurfde om de wagen in productie te nemen, anderzijds is het segment voor de premium cabrio-crossovers behoorlijk dun gezaaid.. Toen er plotsklaps prototypes opdoken van een dakloze Range Rover Evoque was het duidelijk dat de Britten toch met een product op de proppen zouden komen.

Tezamen met de gefacelifte Evoque hadden we de Cabrio verwacht op het Autosalon van Genève, Land Rover ziet een lancering toch eerder in 2016 gebeuren. Visueel hadden we al een sterk beeld van wat we mochten verwachten, om het testwerk toch iets of wat sereen te laten gebeuren werden de tunnels onder Londen gebruikt. Het is eens iets anders dan de Nurburgring, woestijn of een stukje Belgisch “top” asfalt en het leverde leuke beelden op!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...