Top Gear S22E07 gemist? Kijk hier!

Top Gear S22E07 gemist? Kijk hier!Met zo’n prachtige zomerdag had je gisterenavond wel iets beter te doen dan voor de beeldbuis te liggen, maar het missen van Top Gear kan je hier goedmaken.

In de reeds zevende aflevering van het 22ste Top Gear seizoen zien we de stoerste belhamel zich vergrijpen aan enkele Jaguar’s, de ene al wat meer authentiek dan de andere. Daarnaast mag Richard Hammond aka Hamster erop uit in het zonnige Spanje met de vorige én nieuwe generatie Mazda MX-5! James May (Captain Slow) mocht ook op avontuur en dit keer met een aangepaste Volkswagen Polo (600 pk!) die gebruikt wordt in de rallysport. De bekende gast was Nicholas Hoult, die liefhebbers van de X-Men films waarschijnlijk wél herkennen.

Herbekijken kan hierrr

Top Gear S22E07 gemist? Kijk hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...