Preview: Smart ForTwo Brabus

Preview: Smart ForTwo BrabusDe snelle Smart ForTwo Brabus is onderweg naar het Autosalon van Genève!

Met deze twee beelden laat de microwagenconstructeur weten dat we volgende week de ForTwo Brabus mogen ontmoeten in Genève. Net zoals zijn voorganger ziet hij er een stuk stoerder uit met dikke bumpers, grote velgen en een dubbele uitlaat die terug centraal geplaatst werd. Ook het interieur krijgt een make-over, de Brabus uitvoering zijn altijd behoorlijk tailer made en zeer kleurrijk.

De achterwielaangedreven Smart ForTwo en ForFour’s worden aangeboden met twee motoren, een atmosferische 1.0-liter (60 of 71 pk) en een geblazen 0.9-liter (90 pk). Turbomotoren kan je iets eenvoudiger oppeppen dus we verwachten de kleine driecilinder onder de motorkap koffervloer, vermoedelijk met een vermogen rond de 120 pk. In een minuscule wagen als deze levert dat ongetwijfeld vuurwerk op! Meer beeldmateriaal en informatie bezorgen we jullie vanuit Zwitserland.

Preview: Smart ForTwo Brabus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...