Gelekt: Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Gelekt: Touring Superleggera Berlinetta LussoNet voor de onthulling in Genève sijpelt de Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso reeds het internet binnen.

Carrozzeria Touring Superleggera kennen we natuurlijk van enkele begeerlijke projecten in de voorbije jaren, denk maar aan de magistrale Alfa Romeo Disco Volante, Mini Superleggera Vision of Bentley Continental Flying Star by Touring! Deze Italiaanse coachbuilder vult zijn tijd met unieke one-off projecten te bouwen, al dan niet hopend op een latere serieproductie in beperkte aantallen, met Louis de Fabribeckers als head of design mogen we het ook ietwat Belgisch omschrijven.

Voor het Autosalon van Genève komt Carrozzeria Touring Superleggera met een nieuwe Berlinetta Lusso op de proppen met als basis een F12 Berlinetta. Er was al een nietszeggende videoteaser en the real deal zouden we in Zwitserland zien, een lepe journalist kon toch al heel wat beeldmateriaal bemachtigen. Het nieuwe koetswerkdesign is voornamelijk de eyecatcher, interieurafwerking speelt het een stuk minder bij dergelijke projecten in dit vroeg stadium. Of de 6.2-liter V12 al dan niet aanwezig blijft zal van de goedkeuring in Maranello afhangen, met 740 pk en 690 Nm heb je al heel wat vermogen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...