Aston Martin Lagonda komt nu ook naar Europa

Aston Martin Lagonda komt nu ook naar EuropaDe prestigieuze Aston Martin Lagonda Taraf is nu ook beschikbaar bij ons, tot groot jolijt van wie het benijdt!

De Lagonda Taraf was een uniek luxeproject van Aston Martin en kreeg onderhuids heel wat Rapide S technologie mee. Aan de buitenzijde heerst er eerder een sedansfeertje, net zoals de oldschool Lagonda Taraf hem ook al voordeed. Eerst werd er enkel gesproken over leveringen aan klanten in het Midden-Oosten maar nu komt het goede nieuws dat hij ook in Centraal-Europa aangeboden zal worden, zowel met het stuur links als rechts!

De productie wordt wel beperkt tot slechts 200 exemplaren die allemaal handmatig in elkaar geschroefd worden door de vaklui die ook al de One-77 bouwden. Voor de interieurafwerking heeft de toekomstige (vermogende!) eigenaar heel wat te zeggen, de Q by Aston Martin divisie doet de rest. Alle Aston Martin Lagonda Taraf’s krijgen de bekende 6.0-liter V12 mee die in staat is om 550 pk te genereren. Lijkt het je wel iets, ga dan maar eens langs bij Aston Martin Michiels in Tisselt (Antwerpen)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...