Top Gear S22E05 gemist? Kijk hier!

Top Gear S22E05 gemist? Kijk hier!Op zondagavond het weekend afgesloten zonder Top Gear? Herbekijk dan vlug wat je allemaal gemist hebt!

Na de interessante aflevering van vorige week waren de verwachtingen wederom hooggespannen om iets kwalitatief te brengen, maar gelukkig slaagde Jeremy, James en Richard in dat opzicht. Naast een onbekende Brit en een item over klassieke Peugeot’s was er ook veel actie te bespeuren in S22E05! Opwarmen deden ze met een track-battle tussen Porsche Cayman GTS en een Corvette C7, waarna we een diepgaande reportage kregen van Ferrari’s finest: de LaFerrari! Ook de waardige concurrentie uit het Porsche en McLaren kamp kwamen even langs, maar het loopt jammer genoeg niet zoals je zou denken. Geen fan van het internet, wacht dan nog even tot het nieuwe seizoen op 2BE te zien is!

Herbekijken kan hierrr

Top Gear S22E05 gemist? Kijk hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...