Officieel: Toyota Auris facelift

Officieel: Toyota Auris faceliftHet stond al op ons Genève overzicht maar nu hebben we ook informatie omtrent de Toyota Auris facelift!

De C-segmenter van Toyota gaat alweer enkele jaren mee en dat begin je te zien als je hem naast de familiegenoten plaatst. Daarom dat de Japanners het geheel aan de buitenzijde weer wat recht trekken met een nieuwe grille, scherpere lichten en een bijgeschaafde bumper. Ook het interieur werd wat opgefrist maar verwacht niets wereldschokkend. Een uitbreiding van de materiaal/personalisatielijst komt er natuurlijk ook.

Zowel de Toyota Auris als meer praktische Auris Touring Sports krijgen deze facelift toebedeeld, het bestaande motorengamma zal ook efficiënter, zuiniger en krachtiger voor de dag komen. Naast enkele benzine’s en diesels is de groene Auris HSD een sterke speler op de Belgische markt, we verwachten dat de hybride ook de volgende jaren het goed zal doen.

Volgende week gaat het Autosalon van Genève van start en daar zal Toyota ons – en dus ook jullie – de vernieuwde Auris voorstellen, broederlijk naast de eveneens vernieuwde Avensis. In de wandelgangen wordt er ook al een tijdje gefluisterd over een Auris Cross maar die verwachten we pas op het Autosalon van Frankfurt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...