Officieel: Citroen Berlingo Multispace

Citroen Berlingo MY2015
Citroën toont de nieuwe Berlingo Multispace in Genève, de elektrische versie heeft een autonomie van 170 km.

Hoewel er van een echt nieuw model niet echt sprake is, pakt Citroën in Genève naast de hippe conceptversie ook uit met deze Berlingo Multispace. Een andere bumper, grille en LED dagrijlichten zorgen samen met twee nieuwe koetswerkkleurtjes voor wat extra ademruimte. Binnenin monteerde Citroën bovendien een nieuw 7-inch Touchdrive infotainment systeem dat via MirrorLink je smartphone-navigatie naar de middenconsole tovert.

De nieuwe Citroën Berlingo is beschikbaar vanaf juni en zal aangeboden worden met een variëteit aan diesels: een BlueHDI met 75 pk, 100 pk of 120 pk. De versie met 100 pk is ook beschikbaar met S&S ETG6-automaat. Daarnaast bieden de Fransen ook een elektrische versie aan die 67 pk en 200 Nm meekrijgt. Onder gunstige omstandigheden (en zonder teveel kinderen op de achterbank) moet de Multispace tot 170 km kunnen afleggen op één batterijlading.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...