Officieel: Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman

Officieel: Mercedes Maybach S-Klasse PullmanMercedes presenteert de S-Klasse Maybach Pullman met maar liefst 6,5 meter aan ongeziene luxe!

Na de reguliere Mercedes S-Klasse kon je al opteren voor een uitvoering met verlengde wielbasis, voor wie meer toch nog meer nood had aan luxe en comfort kwam Das Haus met een Maybach uitvoering. Sportievelingen gingen voor de twee AMG uitvoeringen en de sloebers voor een S-Klasse Guard maar de superrijken, staatshoofden en dictators bleven toch ietwat op hun honger zitten. Die kunnen nu beginnen lobbyen voor een Mercedes-Maybach Pullman versie, de ultieme combinatie van luxe, exclusiviteit en comfort aldus de Duitsers.

Naast de imposante krachtbron (6.0 V12 – 530 pk – 830 Nm) en alle bekende gadgets of veiligheidssystemen is de interieurafwerking nog beter dan voordien. Nu kan je ook met vier personen achteraan plaatsnemen, voor manillen een aangenaam gesprek mogelijk te maken zit je naar elkaar gericht. Wanneer de chauffeur slechts twee inzittenden mee heeft in zijn Pullman kunnen deze elk een dutje doen in het geïmproviseerd bed, natuurlijk met verduisterde ramen.

Volgens de laatste geruchten zal niemand minder dan huistuner Brabus de productie van deze S-Klasse Maybach Pullman op zich nemen in Bottrop, het prijskaartje zou schommelen rond een half miljoen euro. Een verkoopknaller zal dit natuurlijk niet worden maar voor dergelijke wagens is er een select doelpubliek die enkel en alleen maar het beste willen. 50 jaar geleden kwam Mercedes al met de eerste Pullman uitvoering naar buiten, nog meer redenen om met taart te trakteren in Genève waar de nieuwe generatie voorgesteld zal worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...