Officieel: Kia SPORTSPACE concept [Optima Wagon?]

Officieel: Kia SPORTSPACE concept [Optima Wagon?]Zien we hier een voorbode van een Kia Optima Wagon in conceptvorm?

De Kia Optima is bij ons verplicht om eerder de rol van underdog te spelen, voornamelijk omdat D-segmenters hier als breaks verkocht worden. De Koreaan is hier enkel als Sedan maar binnenkort zou daar wel eens verandering in kunnen komen, voor het Autosalon van Genève komen ze met een SPORTSPACE Concept. Vorige week hadden we al een vage teaser, op 3 maart bezorgen we jullie een verse lading fotomateriaal vanuit de Zwitserse hoofdstad.

De Kia SPORTSPACE Concept is gemaakt voor vier actieve personen en kreeg ondermeer een scherpe grille en bijzonder fancy velgen mee, de grote achteroverhang verklapt dat er heel wat bagageruimte verscholen zit. Het interieur is behoorlijk futuristisch maar dat is nu eenmaal eigen aan een conceptmodel, het uiteindelijke productie-exemplaar zal over enkele maanden/jaren iets dichter aanleunen bij het hightech interieur van de nieuwe Sorento.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...