Teaser: Audi R8 toont alvast laserlampen

Teaser: Audi R8 toont alvast laserlampenBeetje bij beetje krijgen we de nieuwe Audi R8 te zien!

Met het Autosalon van Genève, dat nu écht wel met rasse schreden nadert, mag je jouw borst(en) nat maken op een onafgebroken stortvloed aan teasers in de volgende dagen/weken. Ideaal om de vele geïnteresseerde fanboys warm te houden voor de nakende onthulling, iets minder interessant voor de vele journalisten.

Audi zal haar nieuwe R8 sportwagen plechtig voorstellen op de beursvloer in Zwitserland, met deze teaser laten ze al weten dat je lasertechnologie kan krijgen voor de koplampen. Naar Duitse gewoonte zal je voor deze innovatieve technologie toch wel wat moeten bijbetalen, standaard krijg je namelijk slechts LED matrixverlichting. Het design zal eerder evolutionair, dé grootste vraag zal de beschikbaarheid van een V8 instapper zijn! Afspraak op 3 maart voor het verlossende antwoord, tenzij Ingolstadt voordien het doek al van de nieuwe generatie R8 haalt!

Teaser: Audi R8 toont alvast laserlampen

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...