Teaser: Aston Martin Vulcan [track-only supercar]

Teaser: Aston Martin Vulcan [track-only supercar]Het ziet er naar uit dat Aston Martin een track-only hypercar zal meenemen naar het Autosalon van Genève..

Met een mysterieuze video maakt Aston Martin ons per direct zéér nieuwsgierig, zeker omdat de Britten voor de rest zich hullen in stilzwijgen. Het geluid van deze Vulcan is op zijn zachtst uitgedrukt brutaal te noemen, op basis van een teaserbeeld van ons eigenste Circuit van Francorchamps gaan we er vanuit dat het hier gaat om een circuitbeest in de zuiverste betekenis van het woord.

Volgens Australische media zou het gaat om een extreme versie van de One-77 die dertig maal gebouwd zal worden. De gelukzalige eigenaars krijgen naast een brutale hypercar ook een volledige race-opleiding en omkadering, iets zat we ook al zagen bij de concurrentie met hun Ferrari LaFerrari FXX-K en McLaren P1 GTR programma! Naast de Vulcan zal Aston Martin ook een nieuwe Vantage GT3 voorstellen in Genève, liefhebbers van het betere circuitwerk weten waar ze naartoe moeten in maart!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...