Video: Dubai Police in actie [supercars!]

Video: Dubai Police in actie [supercars!]Een gelikte promovideo laat nogmaals het magistrale wagenpark van de Dubai Police zien.

We hebben het hier wel al vaker over de Dubai Police Force gehad, voornamelijk hun sportwagens spreken bij veel mensen onder de verbeelding. In België heerst er een voorliefde voor Volvo en Volkswagen bij onze Blauwe Vrienden, hier en daar vinden we toch een uitzondering. In een Fast And The Furious themavideo zien we al hun begeerlijke bolides voorbij flitsen waarna ze allemaal verzamelen voor een fotomoment. Daar zijn er enkel en alleen maar lachen gezichten te bemerken, duidelijk geen boeven, bandieten of schorremorrie daar in Dubai! Recentelijk werd er overigens ook een Lexus RC F opgenomen in de vloot.

Dubai Police Force - Lexus RC F

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...