Preview: Ferrari 488 GTB Spider [488 GTS]

Preview: Ferrari 488 GTB Spider [488 GTS]Nu de Ferrari 488 GTB er is, kunnen we al even dromen uitkijken naar een dakloze variant.

Met de 488 GTB neemt Ferrari afscheid van de succesvolle 458 Italia, het is dan ook geen publiek geheim dat de andere 458 afgeleiden eenzelfde lot bekoren zijn. Maar treur niet te lang, een dakloze 488 GTB zou behoorlijk vroeg het levenslicht kunnen zien. In de wandelgangen valt frequent het Autosalon van Frankfurt als richtdatum, al kijken we eerst even naar Genève (maart) waar de 488 GTB in Coupévorm zijn introductie zal maken.

Het bestaande daksysteem van de 458 Spider zal naar alle waarschijnlijkheid overgenomen worden, voor de styling kunnen we ook even kijken bij de nieuwe Ferrari California T. Omtrent de naamgeving zijn er wel nog enkele grote vraagtekens: gaan ze voor logica en komen ze met de 488 GTS of blijven ze bij het Spider achtervoegsel? Op vlak van motorisatie blijft het natuurlijk bij de nieuwe 3.9-liter turbogeblazen achtcilinder, goed voor 670 pk en 760 Nm!

Wil je één van de eerste dakloze 488’s? Dan raden we je vandaag nog aan om even contact op te nemen en een voorschot te betalen, op die manier sta je ongetwijfeld vooraan in de rij! De Lamborghini Huracan Spyder en McLaren 650S Spider kijken ook al uit naar hun traditionele concurrent uit Maranello!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...