Officieel: Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept

CITROEN BERLINGO MULTISPACE MOUNTAIN VIBE 2015
Citroën stelt in Genève de nieuwe Berlingo Multispace voor.

Dit is de nieuwe Citroën Berlingo Multispace, althans in een avontuurlijk Mountain Vibe jasje. Dit is een concept, maar de Fransen kondigen aan op 3 maart in Genève de nieuwe Berlingo Multispace ook volledig voor te stellen.

De Mountain Vibe Concept krijgt enkele roze accentjes op een Mountain Green koetswerkkleur, beschermstukken onderaan de deuren en sneeuwkettingen om besneeuwde bergen te trotseren. Met de Grip Control functie moet dat laatste met een koffer vol bergsportartikelen nog steeds probleemloos lukken. De productieversie ziet er beslist een stuk soberder uit, maar met dat roze zou Citroën nu ook niet elke huisvader aanspreken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...