Spyshots: Range Rover Evoque facelift [Cabrio!]

Spyshots: Range Rover Evoque facelift [Cabrio!]De Range Rover Evoque blijft ongezien populair, maar een kleine facelift doet het succes altijd extra deugd. Grote nieuwigheid is de komst van een Cabrio-uitvoering!

Je weet het of je weet het niet, maar het vrouwelijk geslacht heeft een natuurlijke voorliefde voor Range Rover’s. Bij voorkeur in de Sport livrei, maar een knappe Vogue zullen ze ook nooit weigeren. Alleen jammer voor de mannen onder ons dat deze wagens niet goedkoop in de markt worden gezet. Vrouwen kosten geld… Land Rover zag dit ook en bracht daarom een compacte Range Rover Evoque op de markt met dezelfde grondgedachte, na enkele updates komt er binnenkort een volwaardige facelift aan.

Aan de buitenzijde blijft het huidige design grotendeels behouden van zowel de drie- als vijfdeurs Evoque uitvoering, de grille, lichtblokken en achterzijde worden naar goede gewoonte wel even strakgetrokken. Voor het interieur verwachten we eenzelfde update, naast nieuwe materialen en een hogere afwerkingsgraad hopen we stiekem op het infotainmentsysteem uit de Jaguar XE. Op vlak van motoren zullen we jammer genoeg afscheid moeten nemen van de oude 2.2-liter turbodiesel, maar gelukkig staat de gloednieuwe 2.0-liter diesel uit de Ingenium line-up reeds paraat om die taak op zich te nemen. Een tikkeltje krachtiger dan voorzien maar toch zuiniger en efficiënter, dat heeft iedereen (en vooral je boekhouder) toch graag?

De gefacelifte Land Rover Range Rover Evoque zal normaliter dit jaar nog zijn opwachting maken en daar zal voor het eerst ook een Cabrio uitvoering bij zijn. We zagen recentelijk nog een productieklaar conceptmodel, maar daar werd nog niets mee gedaan. We zijn alvast benieuwd naar de mening van Astrid Bryan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...