Officieel: Renault Megane GT220

Officieel: Renault Mégane GT220Zoals de naam al deed vermoeden krijgt deze Renault Mégane maar liefst 220 pk mee!

Renault heeft een groot aanbod van reguliere personenwagens en enkele begeerlijke RenaultSport creaties, ergens daartussen was er al een GT220 als tussenmodel. Die krijgt nu een beperkte facelift, zowel de Mégane Berline, Coupé en praktische Grandtour kan je verkrijgen als GT220. Enkele jaren geleden was een dergelijke vlotte break nog te gek voor woorden, nu heb je keuze genoeg met de Focus ST, 308 GT, Leon Cupra, Golf Variant GTD of de Golf R 4Motion!

Het rijgedrag van deze snelle Fransman werd gefinetuned door de connaisseurs van de RS afdeling, de 2.0-liter benzineviercilinder levert 220 pk en 340 Nm koppel. Met de manuele zesbak kan je in 7,6 seconden aan 100 km/u geraken, de topsnelheid werd vastgelegd op 240 km/u. Visueel is de Renault Mégane GT220 een stuk sportiever dan zijn meer conventionele familieleden, stoere 18″ velgen, een nieuwe grille en diffusor moeten dat benadrukken. Ook binnenin heerst er een dergelijke sfeertje.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...