Video: Mercedes SL63 AMG promoot Zuid-Afrika

Video: Mercedes SL63 AMG promoot Zuid-AfrikaOm hun grote fanbasis op Facebook te vieren stuurde Mercedes ene Jonas Ginter naar Zuid-Afrika voor een gelikte promovideo met de SL63 in de hoofdrol!

Met 18.000.000 duimpjes op Facebook heeft Das Haus een net iets groter bereik dan onze eigenste fanpagina, al gunnen we ze het van harte. Naast de reguliere content voorzien ze hun fans op frequente basis van interessante reportages, leuke Instagram’s of heerlijk beeldmateriaal. De Duitse journalist/videomaker/fotograaf Jonas Grinter, bekend van zijn multimediale projecten, mocht voor de digitale mijlpaal met de snelle SL63 AMG richting Zuid-Afrika en kreeg carte blanche. Onderstaande video is het resultaat van de 537 pk sterke Roadster, drie dagen Johannesburg, 18 GoPro camera’s, een drone en heel wat uren voor de postproductie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...