Nieuwe Kia Optima als concept in Geneve

Nieuwe Kia Optima als concept in GenèveGeen nieuw model zonder een voorafgaande conceptronde!

De Kia Optima kreeg bij ons een rol als underdog aangemeten om zich te mengen in het segment van de grote (Duitse) jongens, maar desondanks kunnen de beperkte groep eigenaars zich best gelukkig prijzen. Zo heb je bij de Kia Optioma bijzonder veel binnenruimte, een hoogwaardige afwerkinggraad met kwalitatieve materialen en een interessante prijs, zo leerde deze recente rijtest ons nog.

De Koreanen zien het echter opnieuw iets groter en komen behoorlijk snel met een opvolger, reeds op het komende Autosalon van Genève zal die als concept op de stand staan. Uit de onderstaande teaser kunnen we afleiden dat het eindproduct zo goed als klaar is, waarmee een lancering al op de planning voor het Autosalon van Frankfurt (september) zou kunnen staan. Begin maart zullen we sowieso meer informatie hebben en als alles goed loopt kan je reeds in 2016 bij de lokale Kia dealer terecht voor deze nieuwe Optima!

Nieuwe Kia Optima als concept in Genève

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...