Top Gear S22E03 gemist? Kijk hier!

Top Gear S22E03 gemist? Kijk hier!Gisteren gemist hoe Daniel Ricciardo het Top Gear record aan diggelen sloeg?

Naar goede gewoonte kon je op zondagavond genieten van Top Gear, momenteel bezig aan hun 22ste seizoen! Hoofditem van de aflevering was een challenge om iets te doen rond ziekenhuisvervoer, op een typerende Top Gear wijze brachten de heren elk hun (aparte) visie naar voren. Daarnaast werd ook de actualiteit er even bijgehaald met onder meer de nieuwe Ferrari 488 GTB. De Australische F1 rijder van het Red Bull Racing Team verpulverde ook de recordtijd van Lewis Hamilton op eigen Top Gear circuit, maar hopelijk komt een nieuwe wereldtitel voor de Brit hiermee niet in gedrang.

Herbekijken kan hierrr

Top Gear S22E03 gemist? Kijk hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...