Skoda toont het interieur van de nieuwe Superb

Nieuwe Skoda Superb mk3 2015Om onze interesse voor de nieuwe Superb warm te houden schenkt Skoda ons vandaag een eerste glimp binnenin!

En met het bekijken van die foto is al het belangrijke jammer genoeg al gezegd, voor de volwaardige onthulling moeten we immers nog een maand geduld hebben. De voorstelling is voorzien voor het Autosalon van Genève begin maart, enkele dagen voordien verwachten we alle informatie en knappe foto’s.

De nieuwe Superb komt terug als berline als breakCombi in de correcte Skoda terminologie – en beiden doen het met een begeerlijk interieur. Als vlaggenschip voor het Tsjechische automerk is een feilloze afwerking het minste dat ze kunnen doen. Met behulp van geventileerd leder, chroomafwerking en zwarte pianolak accenten zit het alvast snor.

Skoda toont het interieur van de nieuwe Superb

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...