Top Gear S22E02 gemist? Kijk hier!

Top Gear S22E02 gemist? Kijk hier!Van plan om binnenkort naar Australië af te zakken, (her)bekijk dan vlug de laatste Top Gear aflevering om alle pracht en praal te aanschouwen!

Een grote Down Under promotiecampagne, zo kan je de tweede aflevering van Top Gear S22 misschien wel het best omschrijven. Met een snelle BMW, Bentley en Nissan wat rondrijden op de lange stukken highway, in een steengroeve of tussen een miljoen koeien, het passeerde allemaal gisterenavond. De liefhebbers van gestructureerde autoweetjes en cijfermateriaal bleven wederom wat op de honger zitten, het entertainment stond eerder centraal. Jack Bauer himself kwam gelukkig ook nog even langs om een babbeltje te slaan en even rond het Top Gear circuit te knallen, een strakke chrono was zijn beloning!

Herbekijken kan hierrr

Top Gear S22E02 gemist? Kijk hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...