Reminder: Top Gear Seizoen 22 Aflevering 2

Reminder: Top Gear Seizoen 22 Aflevering 2Ook vanavond kan je genieten van een uurtje Top Gear op BBC2!

Op zoek naar een ideale bezigheid tot wanneer de Superbowl van start gaat? Stem dan om 21u Belgische tijd af op BBC2 voor de tweede aflevering van het 22ste Top Gear seizoen. Clarkson, Hammond en May werden in het najaar gespot met een Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder en een McLaren P1 … maar vanavond zal het daar jammer genoeg niet over gaan. Met een Nissan GT-R, BMW M6 Gran Coupé en een Bentley Continental GT gaan de sympathieke Britten op toeristische rondrit door Australië, verwacht je alvast aan een hoop koeien. Kiefer Sutherland, die we beter kennen als Jack Bauer, mag met de Reasonably Priced Car een gooi doen naar een nieuwe recordtijd!

Top Gear S22E02 – zondag 1 februari 2015, 21:00 @ BBC2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...