Lamborghini Aventador LP740-4 SV komt te vroeg naar buiten

Lamborghini Aventador SV komt te vroeg naar buitenDaar is hij dan, de Lamborghini Aventador LP740-4 SV!

Normaliter is Lamborghini heer en meester in het genadeloos uitmelken van een productlancering, maar met behulp van een slimme fotograaf in het warme Zuiden zien we de gloednieuwe Aventador SuperVeloce nu per direct al in vol ornaat! De basislijnen van de Aventador blijven behoorlijk aanwezig, al ziet het SV geheel er scherper en agressiever uit met de nieuwe neus, velgen en die gigantische spoiler achteraan.

De vermogenstoename zou beperkt blijven tot 20 extra paarden ten opzichte van de Aventador Anniversary uitvoering en zo aftikken op een interessante 740 pk en ongeveer evenveel Newtonmeters. Belangrijker zal echter de gewichtsbesparing zijn die deze SV onderging! De presentatie staat gepland voor het Autosalon van Genève begin maart, iets vroeger verwachten we de volledige onthulling met alle toeters en bellen!

Lamborghini Aventador SV komt te vroeg naar buiten

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...