Spyshots: Mercedes C-Klasse Coupe 2015

Spyshots: Mercedes C-Klasse CoupéDat er een Mercedes C-Klasse Coupé zou komen was al duidelijk, maar nu hebben we ook beelden!

Momenteel kan je de nieuwe Mercedes C-Klasse bestellen als Berline of Break, voor de Coupé en Cabriolet moet je nog even wachten. Tegen begin van volgend jaar zou de driedeurs C bij de dealer moeten staan, wat de Duitse ingenieurs nog een beetje ademruimte schenkt voor enkele maanden testwerk. Daarvoor moeten ze op een moment ook effectief de openbare weg op en dat wisten deze fotografen ook, al is het theoretisch anderzijds niet bijzonder moeilijk om de twee achterste deuren van de Berline even weg te denken.

Een Coupé is sowieso een tikkeltje sportiever, met de aflopende C-stijl, dynamische flanken en indrukwekkende grille moet het lijnenspel de juiste snaren weten te raken. Ook binnenin wil je graag verwend worden in dit lifestyleproduct en zolang je het allemaal kan betalen krijg je de beste materialen en afwerking! Motorisch wordt het bestaande aanbod grotendeels overgenomen, al zal de lat iets hoger liggen. Een AMG uitvoering volgt naar goede gewoonte niet zoveel later. Afspraak in Frankfurt voor deze nieuwe familietelg van de C-Klasse!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...