Reminder: Top Gear Seizoen 22 Aflevering 1

Top Gear Seizoen 22 Aflevering 1
Vanavond gaat het nieuwste Top Gear seizoen van start! Afstemmen om 21u op BBC2!

The boys are back! Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May nemen vanavond seizoen 22 op sleeptouw met een ongelooflijke race door Rusland. May in een kleine Renault Twizy, Hammond op een fiets en Clarkson gelooft nog steeds in het concept van de hovercraft. De Stig deed maar meteen ook mee en moet tegen zijn zin met het openbaar vervoer.

Verder in deze aflevering zien jullie ook de nieuwe Lamborghini Huracan, die door Richard Hammond op het Top Gear testcircuit tot het uiterste wordt gedreven. Toch aldus een beetje Italiaanse passie tussen de Britse droge humor. Tot slot is de Reasonably Priced Car ook dit seizoen van de partij en mag Ed Sheeran het opnemen tegen de klok.

Vorige week hielden de drie heren voor het eerst een uur lang durende Youtube preview:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...