Officieel: Ssangyong Rexton W facelift

Officieel: Ssangyong Rexton W faceliftIn de marge van het Belgische Autosalon waren we het bijna uit het oog verloren maar de Ssangyong Rexton W kreeg een facelift!

Daar waar de Ssangyong Korando de compacte crossover’s wil beconcurreren focust de Rexton W zich op de volwaardige luxe terreinwagens. Met een intelligente vierwielaandrijving, behoorlijk veel ruimte binnenin en een robuuste afwerking moet de Koreaan het de (Oosterse) concurrentie moeilijk zien te maken, met een beperkte facelift werd voornamelijk het uiterlijk en interieur gefinetuned. Motorische wijzigingen zijn er dus niet, in België is het Rexton W aanbod sowieso beperkt tot een 2.0-liter turbodiesel met 155 pk en 360 Nm met een manuele zesbak of vijftrapsautomaat.

Aan de buitenzijde verwelkomen we met de Ssangyong Rexton W MY2015 een nieuwe grille vooraan met LED dagrijlichten, Xenon verlichting, aangescherpte achterlichten, nieuwe velgen én een subtiele spoiler achteraan. Aan de binnenzijde is er een opgefriste middenconsole, een nieuw stuurwiel met functietoetsen, LED interieurverlichting, verwarmde én gekoelde zetels. Wanneer we deze vernieuwde Ssangyong in België mogen verwachten is nog onduidelijk, hem op het Autosalon zoeken zal niets opleveren!

Lees hier onze rijtest met de Ssangyong Rexton W!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...