Video: Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole

Video: Lamborghini Countach 5000 QuattrovalvoleNood aan “een half uur natuur” op deze grijze zondag? Kijk dan even mee met Harry Metcalfe en zijn Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole!

Harry was vroeger de eigenaar van het roemrijke EVO magazine maar doet het al enkele jaren iets rustiger aan. Op Youtube heeft hij een resem unieke video’s waarbij hij als een wandelende encylopedie eindeloos kan vertellen over specifieke wagens, vaak waren het zelfs zijn persoonlijke bolides. Nu is zijn Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole aan de beurt, gekenmerkt door de grote spoiler achterop. Harry heeft de wagen al meer dan 4 jaar en deed er net geen 20.000 kilometer mee. Sit down and enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...