Autosalon Brussel 2015 Live: Volvo (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2015 Live: Volvo (Paleis 6)Volvo toont dit jaar de nieuwe mogelijkheden binnen het populaire V40 en S60/V60 gamma, wie wil kan ook de gloednieuwe XC90 (gaan) ontmoeten!

Die langverwachte Zweed is namelijk niet fysiek aanwezig op het Autosalon van Brussel maar Volvo voorziet wel een shuttledienst van/naar het nabijgelegen hoofdkwartier. Met de V40 kan je wel contact maken in Paleis 6, deze in Gent gebouwde Volvo krijgt een nieuwe T5 benzinemotor met AWD, de zuinige V60 Plug-in Hybrid en XC60 komen als R-Design ook een stuk stoerder voor de dag. Voor het Belgische koperspubliek zal de efficiënte D4 dieselmotor dé blikvanger blijven, deze combineert 191 pk met een CO2 uitstoot van slechts 90 g/km!

Lees hier enkele interessante Volvo rijtesten

Rijtest: Volvo V60 D6 Plug-In Hybrid 2013
Rijtest: Volvo XC70
Rijtest: Volvo V60 D4
Rijtest: Volvo XC60 D4 AWD
Rijtest: Volvo V40 Cross Country T5 AWD


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...