Autosalon Brussel 2015 Live: Toyota (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2015 Live: Toyota (Paleis 4)Naast een arsenaal groene wagens heeft Toyota ook de terreinwagens meegebracht op het Autosalon van Brussel!

Van de compacte Yaris tot de vernieuwde Prius+, allen rekenen ze op de HSD (Hybrid Synergy Drive) van Toyota om behoorlijk zuinig en groen door het leven te gaan. Met ons streng belastingstelsel kan dat wel nog eens van pas komen bij de aankoop van een nieuwe wagen. De funky AYGO probeert op zijn beurt potten te breken in het A-segment dat de laatste jaren stevig uitgebreid werd, de C-HR Concept geeft al een blik van de sluier omtrent de designtoekomst van de Japanse autoconstructeur. De Toyota RAV4, Land Cruiser en Hilux zien het net iets groter, ruiger en avontuurlijker!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...