Autosalon Brussel 2015 Live: Mitsubishi (Paleis 8)

Autosalon Brussel 2015 Live: Mitsubishi (Paleis 8)Een compacte berline is niet gemakkelijk te vinden in België, toch pakt Mitsubishi hier uit met de nieuwe Attrage!

Theoretisch gezien was het voldoende om de kleine Space Star te voorzien van een achterdek en grotere koffer, in de praktijk zit het gelukkig allemaal wat complexer in elkaar. Zowel voor- als achteraan heb je wonderbaarlijk genoeg veel ruimte, benieuwd of er de Attrage een succes zal worden. Op de grote stand van Mitsubishi in Paleis 8 vind je naast een resem bedrijfsvoertuigen ook de populaire ASX, de groene Outlander PHEV, de stoere L200 en een verdwaalde Lancer Evo terug.

Lees hier enkele interessante Mitsubishi rijtesten

Rijtest: Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D
Rijtest: Mitsubishi ASX 1.8 2WD
Kort Getest: Mitsubishi Space Star 1.2 Intense
Rijtest: Mitsubishi L200

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...