Autosalon Brussel 2015 Live: Mazda (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2015 Live - Mazda
Mazda trekt de KODO-lijn door naar haar kleinste in het gamma: de nieuwe Mazda2 beleeft in Brussel zijn Europese première!

KODO & SKYACTIV zijn de laatste jaren de twee kernwoorden bij Mazda. Na een succesvolle herlancering van de Mazda6 en de Mazda3 als meer dan waardige Golf-concurrent lanceren de Japanners de nieuwe Mazda2. Het kleintje ziet er nog steeds braaf uit, maar wel een stuk jeugdiger dan zijn voorganger. Onder de motorkap zorgt zowel aan diesel- als benzinezijde een 1.5-liter voor de aandrijving, bij de diesel gaat dat gepaard met een CO2-uitstoot van amper 89 g/km. Naast de Mazda2 vind je op de stand ook de opgefriste CX-5 en de facelift van de Mazda6, die voornamelijk enkele nieuwe opties kregen en een versterking van het veiligheidsarsenaal.

Lees hier enkele interessante Mazda rijtesten

Rijtest: Mazda3 Hatchback / Mazda3 Sedan
Rijtest: Mazda6 Sedan / Mazda6 Wagon
Rijtest: Mazda MX-5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...