Autosalon Brussel 2015 Live: Lexus (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2015 Live: Lexus (Paleis 7)Met de nieuwe NX200t heeft Lexus een onzichtbare wereldprimeur, gelukkig kan je even fysiek wegdromen bij de krachtige RC F!

De Lexus NX wil het de gevestigde premiumspelers in het crossoversegment moeilijk gaan maken, gezien de goede verkoopstart lijkt hij alvast op weg naar succes. Met de toevoeging van een nieuwe benzinemotor (238 pk en 350 Nm) krijgt de veeleisende consument alvast wat meer keuze, toch kan je deze viercilinder nog niet betasten op de stand in Paleis 7. Veel keuze heb je anderzijds niet inzake nieuwe RC Coupé, enkel de magistrale V8 is momenteel beschikbaar. Later dit jaar komt er ook een RC300h op de Belgische markt, gelukkig voorzien een iets zuinigere inborst. Om de 25ste verjaardag van de luxueuze Japanners in België waardig te eren krijg je interessante uitvoeringen voor CT 200h, IS 300h, de GS 300h en de RX 450h!

Lees hier enkele interessante Lexus rijtesten

Rijtest: Lexus GS 300h F-Sport
Rijtest: Lexus IS 300h
Rijtest: Lexus LS 600h
Rijtest: Lexus RX 450h F-Sport
Rijtest: Lexus CT 200h

Update 18/01 – zelf even virtueel rondlopen op de Lexus stand?
Dat kan hier: lexus.wowart.be/

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...