Autosalon Brussel 2015 Live: Honda (Paleis 8)

Autosalon Brussel 2015 Live: Honda (Paleis 8)De Civic familie en de CR-V verwelkomen ons op de stand van Honda in Paleis 8.

De Honda Civic is een onbekende speler in het C-segment, toch kan hij met zijn sportieve uiterlijk heel wat gelijkgestemde zieltjes winnen. De Civic Sport speelt die troef nog duidelijker uit.. De Civic Tourer breakuitvoering kan op zijn beurt uitpakken met de grootste laadcapaciteit, de aankomende Civic R wil het ook als hothatch gaan waarmaken maar nu moeten we het nog doen met een crazy conceptmodel. Crossoverliefhebbers zijn dan weer oprecht gelukkig met de nieuwe 1.6-liter dieselmotor (120 pk en 300 Nm) voor de CR-V City Runner!

Lees hier enkele interessante Honda rijtesten

Rijtest: Honda CR-V
Rijtest: Honda Jazz Hybrid

Rijtest: Honda Civic 2.2 i-DTEC

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...