Autosalon Brussel 2015 Live: Fiat (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2015 Live: Fiat (Paleis 5)Met de nieuwe Doblo is er zowaar een wereldpremière bij Fiat!

Deze Fiat Doblo werd recentelijk nog gelanceerd als bestelwagen, op de Heizel hebben we met de personenwagen een leuke wereldpremière te pakken. Het interieur is vrij herkenbaar naar Fiatnormen, het (bekende) motorengamma bestaat uit een zuinige benzine of efficiënte dieselblokken, een CNG uitvoering is ook beschikbaar! De nieuwe 500X zal ongetwijfeld ook veel animo weten te brengen in Paleis 5, net zoals de rest van het Cinquecento gezelschap. Op zoek naar meer kleur/avontuur, ga dan voor de gele Panda Cross of rode Freemont Cross!

Lees hier enkele interessante Fiat rijtesten

Kort Getest: Fiat 500X
Rijtest: Fiat 500S TwinAir 105 pk

Rijtest: Fiat 500 Cult
Rijtest: Fiat 500L Trekking Beats Edition
Rijtest: Fiat 500L Living 1.6 MultiJet

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...