Autosalon Brussel 2015 Live: Volkswagen (Paleis 9 – Patio)

Autosalon Brussel 2015 Live - Volkswagen
Volkswagen ziet het groots en beslaat 2.360 m² met 48 wagens in Brussel.

Bij Volkswagen in Brussel kan je gerust een dagje slijten, want met een stand van 2.360 m² en 48 wagens zou je bijna kunnen verdwalen. De foto’s spreken voor zich, maar we noemen graag ook nog even de bezienswaardigheden op: de Amarok, Caddy Van, T5 bestelwagen, Crafter en Tristar Concept zijn gezien dit salon belangrijke gasten, maar het merendeel der bezoekers zal vermoedelijk halt houden bij de nieuwe Passat. Daarnaast vinden jullie de Golf GTE, Golf Alltrack en de nieuwe Touareg. Een nieuwe Tiguan is er ondanks de populariteit van dit model op onze site nog niet, maar verder vinden jullie wel zo goed als elk model uit het gamma terug.

Lees hier enkele interessante Volkswagen rijtesten

Rijtest: Volkswagen Golf Sportsvan
Rijtest: Volkswagen Polo
Rijtest: Volkswagen E-Up!
Rijtest: Volkswagen Golf Variant
Rijtest: Volkswagen Golf GTD / GTI

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...