Autosalon Brussel 2015 Live: Skoda (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2015 - Skoda - Fabia Combi
De nieuwe Skoda Fabia (Combi) is de aandachtstrekker bij Skoda.

Skoda toont in Brussel de langverwachte opvolger van de Fabia. Niet alleen de hatchback, maar ook de Combi met zijn 530 liter bagagevolume stelen de show. Bovendien is de Fabia in dieselversie uiterst zuinig: met 3,1 liter per 100 kilometer kan het merk spreken van een record. Naast de Fabia toont Skoda de Octavia Scout, een avontuurlijke variant met plastic beschermpanelen en drie centimeter extra rijhoogte. De Vision C Concept is ook aanwezig en toont al enkele trekjes van de komende Superb.

Lees hier enkele interessante Skoda rijtesten:

Rijtest: Skoda Superb Combi
Rijtest: Skoda Yeti
Rijtest: Skoda Octavia Combi RS TSI / TDI
Rijtest: Skoda Rapid (Spaceback)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...