Autosalon Brussel 2015 Live: Opel (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2015 - Opel - Header
Van de kleine Opel Corsa tot de Opel Vivaro: met 36 wagens is er voor ieder wat wils bij Opel.

Hoogtepunt bij Opel dit Autosalon is de nieuwe Corsa die met de nieuwe 1.0-liter driecilinder beslist potten zal breken. De 1.3-liter diesel blijft natuurlijk ook van post, wat zeker van pas komt bij de kilometervretende Corsa Van. Verder zijn ook de hippe Adam Rocks en snelle Adam S aanwezig, terwijl de Mokka een nieuwe 1.6-liter CDTI meekrijgt. Op vlak van bestelwagens neemt de nieuwe Opel Vivaro de hoofdrol op zich: de tweede generatie is praktischer, efficiënter en oogt beter dan tevoren.

Lees hier enkele interessante Opel rijtesten

Rijtest: Opel Insignia OPC
Rijtest: Opel Insignia Country Tourer
Rijtest: Opel Meriva
Rijtest: Opel Zafira Tourer
Rijtest: Opel Adam

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...