Autosalon Brussel 2015 Live: Nissan (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2015 Live - Nissan
Vooral bekende ‘gezichten’, maar zeker voor iedere wat wils bij Nissan in Brussel.

De Crossover-familie blijft de hoeksteen van het Nissan-gamma en is dan ook sterk vertegenwoordigd in Brussel: de Juke, Qashqai en X-Trail zullen vermoedelijk ook dit salon voor heel wat gevulde orderboeken zorgen. Een nieuwkomer is wel de Nissan Pulsar, waarmee de Japanners voor het eerst head-on gaan met het felbevochten C-Segment. Verder wordt de Nissan Leaf keer op keer verbeterd en heeft deze elektrische vierwieler ondertussen een gemiddeld rijbereik van 199 km, terwijl de e-NV200 de elektrische strategie combineert met de laadruimte vergelijkbaar met de reguliere NV200 bestelwagen.

Echte zware jongens zijn dan weer de NV400, de opgefriste NT400 Cabstar en de NT500. Een maximaal toegelaten massa van 7,5 ton, dat is nu eenmaal een waarde waarmee je op café kunt uitpakken. De Navara pick-up krijgt verder een nieuwe Optima-versie en is volledig klaar voor 2015. Tot slot toont Nissan vanuit sportiever oogpunt de Juke Nismo RS en de Nissan GT-R Nismo, 600 pk en 652 Nm zagen er ook in stilstand nog nooit zo woest uit.

Lees hier enkele interessante Nissan rijtesten

Rijtest: Nissan X-Trail
Rijtest: Nissan Qashqai
Rijtest: Nissan Juke
Rijtest: Nissan 370Z NISMO
Rijtest: Nissan Leaf

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...