Autosalon Brussel 2015 Live: Mercedes (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2015 Live: Mercedes (Paleis 5)Maar liefst 22 Mercedessen maken het mooie weer in Paleis 5!

Van de kleinste familietelg (A160 CDI) tot de prestigieuze S500 Plug-in Hybrid tekenen present tijdens het 93ste Autosalon van Brussel op de stand van Das Haus, toch gaat de aandacht voornamelijk naar de spiksplinternieuwe CLA Shooting Brake en zijn AMG variant gaan. Deze stijlvolle doch praktische toevoeging aan de alreeds populaire A-Klasse familie kan het succes enkel en alleen maar vergroten. De opgefriste B-Klasse is ook een van de interessante nieuwigheden, een rijtest staat ondertussen al op de planning. Dream Car weekend of niet, Mercedes toont maar al te graag hun AMG GT, C63 AMG en S63 AMG Coupé tijdens het hele Autosalongebeuren aan het grote publiek! Een arsenaal aan bestelwagens, lichte vrachtwagens of utilitaire Vito’s kon hier niet ontbreken.

Lees hier enkele interessante Mercedes rijtesten

Rijtest: Mercedes C-Klasse Break [C220 BlueTec]
Rijtest: Mercedes GLA 220 CDI 4MATIC
Rijtest: Mercedes ML250 BlueTEC 4Matic [W166]
Rijtest: Mercedes S500 L
Rijtest: Mercedes E-Klasse Coupé [E220 BlueTEC]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...