Autosalon Brussel 2015 Live: Land Rover (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2015 Live - Land Rover
De Discovery Sport luidt bij Land Rover een nieuw en uitgebreid Discovery-tijdperk in.

Als vrije tijd gelijk staat aan avontuur, dan is er geen beter vrijetijdsvoertuig dan een rasechte Land Rover. De Defender gaat met pensioen, maar ook de nieuwe Discovery Sport hoeft zelden rechtsomkeer te maken voor enig obstakel. Terrain Response, een stevige op/afrijhoek en een doorwaaddiepte van maar liefst 60 cm zetten het merklogo kracht bij. De Discovery Sport is bovendien het eerste lid van een hele Discovery-familie, die langzaamaan zal uitgerold worden.

Verder kennen naast de Fransen ook de Britten wel wat van chauvinisme, de Inspired by Britain series zijn daarvan het bewijs. De Evoque SW1 is de eerste in rij van een hele reeks voertuigen ter ere van het vaderland. Tot slot zijn ook de Range Rover en Range Rover Sport aanwezig die beiden enkele motorische updates ondergingen en een technologische boost met head-up display en All-Terrain Progress Control. Land Rover is volledig klaar voor de toekomst!

Lees hier enkele interessante Land Rover / Range Rover rijtesten:

Rijtest: Range Rover Evoque SI4
Rijtest: Range Rover Sport SDV6 Autobiography Dynamic
Rijtest: Range Rover SDV8 Autobiography
Rijtest: Land Rover Defender 110

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...