Autosalon Brussel 2015 Live: Jaguar (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2015 - Jaguar
Jaguar hoopt met de XE de leasemarkt te veroveren en de 2.0-liter diesel met slechts 99g CO2 maakt ook een goede kans!

Op de stand van Jaguar kunnen we onmogelijk omheen de nieuwe XE, de kersverse uitdager van de BMW 3-Reeks, Mercedes C-Klasse en Audi A4. Een nieuw chassis, een strak design, heel wat aluminium en een ultramodern motorengamma moeten hem wapenen om marktaandeel te veroveren. Met een kostprijs van 34.990 en een CO2-uitstoot van amper 99 g/km heeft de 2.0-liter dieselversie met 163 pk alvast een goede kans. Daarnaast toont Jaguar in Brussel als Europese première de F-Type met vierwielaandrijving alsook met manuele versnellingsbak, terwijl de XF en XF Sportbrake nog helemaal niet vergeten worden.

Lees hier enkele interessante Jaguar rijtesten

Rijtest: Jaguar XFR-S
Rijtest: Jaguar XJR
Rijtest: Jaguar F-Type Coupé S
Rijtest: Jaguar F-Type Cabrio (Union Jack)
Rijtest: Jaguar XF Sportbrake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...