Autosalon Brussel 2015 Live: Infiniti (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2015 Live: Infiniti (Paleis 4)De luxetak van Nissan is voor het eerst volmondig aanwezig op de Heizel en doet dat direct als een pro!

Infiniti stelt zowel de vernieuwde berlines (Q50 en Q70) als de iets stoerdere crossovers (QX50 en QX70) tentoon in Paleis 4, na een iets moeilijkere periode in het verleden willen de Japanners maar al te graag meespelen in het premiumsegment. Voor vele bezoekers wordt het de eerste echte kennismaking met het merk, in andere regio’s behoren ze al een tijdje tot de gevestigde waardes. Met grote/krachtige benzinemotoren kan je hier in het zakelijke segment niet veel aanvangen, daarom dat er een efficiënte diesel werd voorzien. Met hopen technologie, een knappe koetswerklijn en een scherpe prijs kan je hier misschien wel de deal van ’t Salon doen, hou er wel rekening mee dat het aantal dealers aan de magere kant. Na het knappe verdeelcentrum in Brussel komt er spoedig een dealer bij in Antwerpen, erna volgt de rest van België!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...