Autosalon Brussel 2015 Live: Ford (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2015 Live - Ford
De Ford GT Concept staat jammer genoeg enkel in Detroit, maar met 4 Belgische premières kunnen we ook hier allesbehalve klagen!

Hooguit de belangrijkste première bij Ford in Paleis 6 is de nieuwe Mondeo, die eindelijk ook bij ons gelanceerd wordt. De middenklasser kon ons bij een korte test alvast zeer bekoren, nu nog de rest van de bevolking overhalen. Verder stelt Ford de nieuwe S-MAX voor en de luxueuze Vignale-afdeling, gelijkaardig aan het DS Submerk bij Citroën. Een andere belangrijke Belgische première is de nieuwe Focus, die een subtiele facelift kreeg buitenaf en een grondige revolutie onderging binnenin. Tot slot zijn er ook twee jarigen: zowel de Ford Mustang als de Ford Transit blazen 50 kaarsjes uit en hebben elk interessante troeven.

Lees hier enkele interessante Ford rijtesten:

Rijtest: Ford Mondeo (Kort Getest)
Rijtest: Ford Tourneo Courier
Rijtest: Ford Tourneo Connect
Rijtest: Ford Tourneo Custom
Rijtest: Ford Focus Electric

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...