Autosalon Brussel 2015 Live: Citroen (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2015 Live - Citroen
De officiële spin-off van het DS Submerk en de nieuwe C4 staan bij Citroën centraal.

Op de stand bij Citroën in Paleis 4 vinden jullie zowaar een wereldpremière: de C4 werd in een opgefrist jasje gestoken. Geen grote veranderingen te spotten aan het uiterlijk, maar binnenin onderging de technologie een welgekomen update. Ook onder de motorkap werd er schoonmaak gehouden en voldoen zowel de PureTech benzinemotoren (110 / 130 pk) als de BlueHDI dieselmotoren (100 / 120 pk) aan de EURO6 norm. Verder zien jullie de nieuwe C1, de knotsgekke C4 Cactus, de C4 Picasso en de nieuwe Jumper. Het DS submerk wordt tot slot nog iets verder gepositioneerd van Citroën om op nog hogere concurrenten te gaan mikken. De Divine DS Concept, de DS3 (Cabrio), DS4 en DS5 verdedigen de Franse eer.

Lees hier enkele interessante Citroën rijtesten

Rijtest: Citroën DS5
Rijtest: Citroën C4
Rijtest: Citroën C4 Cactus
Rijtest: Citroën C4 (Grand) Picasso
Rijtest: Citroën DS3 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...