Autosalon Brussel 2015 Live: BMW & MINI (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2015 Live - BMW - MINI
Geen bestelwagens, maar wel drie Europese premières op de stand van BMW.

Ondanks de specifieke focus van het Autosalon van Brussel dit jaar is München uitstekend vertegenwoordigd. We krijgen onder meer de X5M en X6M te zien, de nieuwe 6-Reeks en de volledig vernieuwde MINI John Cooper Works. Die eerste twee doen het met een 4.4-liter V8 en 575 pk, de MINI houdt het bij een 2.0-liter en 231 pk. Verder staan op de stand ook nog de 2-Reeks Cabrio, X5 eDrive Concept en de MINI vijfdeurs. Wie een bezoekje plant van de speciale Dream Cars Show (23-25 januari) krijgt ook de nieuwe M6, de i8 en M4 Cabrio te zien. Met de 2-Reeks Active Tourer dan weer boort BMW een nieuwe marktgroep aan en met de i3 blijven de Duitsers het elektrische voorbeeld stellen.

Lees hier enkele interessante BMW/MINI rijtesten

Rijtest: BMW X3 sDrive18d
Rijtest: BMW 428i Gran Coupé / 418d Gran Coupé / 420d Cabrio / 420d Coupé
Rijtest: BMW 2-Reeks Active Tourer
Rijtest: BMW M3 Berline
Rijtest: MINI Cooper D

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...