Autosalon Brussel 2015 Live: Alfa Romeo (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2015 Live: Alfa Romeo (Paleis 5)Een kleine stand van Alfa Romeo in Brussel maar wél met veel lekkers.

De dakloze 4C Spider is nog maar net voorgesteld in Amerika, op de Heizel doen de Italianen het gewoon met een spierwitte 4C Coupé. Deze rekent op een potente viercilinder met 240 pk en 350 Nm, exact dezelfde krachtbron – en prestatiecijfers – vinden we ook bij de matgrijze Giulietta Quadrifoglio Verde (Klavertje Vier) op de stand. De kleine MiTo staat hier als Junior terwijl we de Giulietta Sprint – met nieuwe benzinemotor! – alreeds konden proeven tijdens een exclusieve rijtest! Als dit belangrijke jaar goed verloopt zal Alfa Romeo België de stand aanzienlijk moeten vergroten voor de volgende editie, zo verwachten we de indrukwekkende Giulia sedan, 4C Spider .. én QV variant?

Lees hier enkele interessante Alfa Romeo rijtesten

Rijtest: Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde
Rijtest: Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 MultiAir
Rijtest: Alfa Romeo 4C
Kort Getest: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm TCT
Rijtest: Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir Turbo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...