Autosalon Brussel 2015 Live: Abarth (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2015 Live: Abarth (Paleis 5)De snelste Fiat 500’s vind je op de stand van Abarth!

Het gamma van de Fiat 500 is behoorlijk breed in alle mogelijke richtingen, toch ben je aangewezen op een Abarth uitvoering als je het écht sportief wilt. Naast een reguliere Abarth 500 of 500C – Elaborabile – kan je iets hoger in het gamma de 595 Turismo en Competizione terugvinden die een behoorlijke portie rijplezier kunnen bieden. In combinatie met de Monza sportuitlaat heb je bijna een mini supercar, deze vier uitlaatmonden produceren namelijk een prachtige soundtrack. Mag het nog wat extremer, ga dan voor de spiksplinternieuwe 695 Biposto. Deze gestripte Cinquecento heeft de prijs van een kleine premiumberline maar kan uitpakken met knotsgekke specificaties!

Lees hier enkele interessante Abarth rijtesten

Rijtest: Abarth 595 Competizione
Meet & Greet: Abarth 695 Biposto
Rijtest: Abarth 595 Turismo
Rijtest: Abarth 695 Tributo Ferrari
Rijtest: Abarth 500C SS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...