Autosalon van Brussel 2015: de premieres

Autosalon van Brussel 2014: Praktische informatieBenieuwd naar alle échte nieuwigheden van op het Autosalon van Brussel 2015

Technisch gezien speelt ons nationaal autofestijn op de Heizel geen enkele rol van betekenis in het lijstje der grote Autosalons, maar toch behalen de constructeurs in Brussel bijzonder goede verkoopcijfers. Daardoor kunnen ze ook zelf hard lobbyen bij het hoofdkwartier om een (kleine) primeur. Bijna tegelijk kan je op het Autosalon van Detroit heel wat internationale premières meepikken, zodat er hier en daar zelfs een belangrijke Europese première opduikt!

Dit 93ste editie van het Salon draait officieel rond (lichte) bedrijfsvoertuigen, maar toch konden we een stevige premièrelijst verzamelen! De Belgische nieuwigheden opsommen zou onbegonnen werk zijn, om nog maar te zwijgen omtrent de Dream Cars line-up!

Lees hier alles omtrent het Autosalon van Brussel 2015, hier vind je de eerste beelden!

Wereldpremières:

Europese premières:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...